jahaja!

Idag blir slappe dagen, ska ge mig ut på en liten runda på 40 minuter ungefär.
Imon ska jag försöka stiga upp tidigt för att gå en runda på morgonen och sen på eftermiddagen för att behålla den höga ämnesomsättningen ska jag bege mig ut på en linande runda, för att om möjligt upprepa detta på söndag....alla som tror jag klara av detta räcker upp en hand...jag har inte min hand i vädret kan jag säga hahahaha.

Nu har jag fått min MP3 spelare (fin är den) så jag försöker klura ut hur den funkar...spännande :)

Över och ut!!

/Roger

idag!

Idag blir det ingen motion, har ont precis överallt, höfter ljumskar fötter tår och rygg...lågg där till en del träningsvärk så njag du bygga en liten Roger själv haha..

Nej ut på 1344 o ta frulle nu.

Har motionerat 2 dagar och jag känner definitivt att det redan är lättare att stiga upp...i normala falla hade jag sovit nu haha!!!

Pöss O kjam

hemma igen!

Det gick riktigt bra att gå till jobbet idag...svinkallt men ok..

Nu börjar träningsvärken komma känner jag, dessutom har jag fått flera blåsor på förtterna, men va fan jag led igenom fotskav förra året så jag ska nog fan ge dem en match detta året oxå :)

Plåster ska inhandlas imon....i massor haha....nu ska jag sova, känner mig ganska trött för en gång skull..skönt som tusan

Pöss alla glaa!!

15 minuter kvar!

Nu är det bestämt, mitt Roger och jag tog ett gemensamt beslut att gå till jobbet trots att det är SVINKALLT och att jag inte har någon MP3 ännu....ska man va fin får man lida pin som något ljushuvud sa haha
Som tur är har vi dusch på jobbet och jag ser verkligen fram mot att duscha i varmt vatten....Och jag har inte ens börjat gå ännu haha...


Over and out ( to the cold)


Frulle

Nu blir det frulle på café 1344, en baguett och 2-3 koppar kaffe..sen ska nog energin vara på topp hahaha!!!!

MP3 beställd!!

Visst är den fin :) har ju velat i över 1 år nu så va fan tänkte jag, så jag beställde en helt enkelt :)

      Sony Walkman NWZ-A828 8GB   
Så heter den iaf, nu är det upp till bevis så får vi c om den duger till herr Paulsson haha :)                                                 


                                                             


första rundan avklarad :)

Blev en rask promenad på 1 timme med Iren (en jobbarkompis), vi funderar på att gå en gång till idag men jag får c om jag pallar :)

Blir väl att man går en runda vid 18 för att hålla ämnesomsättningen i topp hela kvällen....blir dessutom inga Kolhydrater efter 16 från och med nu...endast proteiner..dock kommer jag absolut inte utesluta Kolhydrater eftersom man behöver skiten för att hjänan ska funka...inte för att min gör det, men ändå haha

Imon kanske jag går ut till maxi och införskaffar mig en våg, det blir typ 1,6 mil fram och tebax, det är ju en ganska ordentlig runda eller hur ?

Ärligt talat så känner jag hur inspirationen väller upp och jag tror verkligen detta ska kommer bli hur bra som helst :)

Pöss O lunarkjam alla glaa :)


Startskottet...

Har ljudit och nu är det dags för första rundan för denna säsongen, blir väll en timmes promenad nu.

Önska mig lycka till så ska nog detta bli bra haha!!!

Det börjar bli varmt ute...not!!!!

Snart kommer värmen och jag tänker fan inte stå i vassen, ska iofs inte flexa bicebsen på stranden heller men ni förstår vad jag menar :)

Satt på en dator på jobbet härom dagen och till min förvåning så låg min bloggadress uppe på skroll-listan, jag blev så klart smickrad så jag får väl dra igång denna skiten igen antar jag. (det är ju typ 3-4 månaders sedan jag skrev lite)

Som sagt, snart är det kalla otäcka vädret ett minne blott och då ska det vandras som aldrig förr, någon som vill slå vad med mig eller haka på mina taffliga bantningsförsök ?
Vet ärligt talat inte hur mycket jag väger i skrivande stund...skulle tippa 105-106 eller så, få väl ta o införskaffa en våg.

Hur mycket ska jag sikta på tycker ni...till första Juni får det bli!!

Steg 1 i år får bli införskaffande av en MP3 spelare får kolla www.prisjakt.nu vad som är bra o vad som är bajs :)

Ha det gött, nu ska jag njuta av www.fearfm.nl ett slag...det är fina grejor det haha

Over and out bitches and hoes!!!!!

RSS 2.0