nu jävlar!

Börjar krafterna komma åter, sket i att gå på "morgonen" idag. La mig i soffan och käkade upp de sista smågodisbitarna istället....va fan man måste ju ha det bra, jag kände helt enkelt inte för motion, kan ju vart så att blodsockret var jävligt lågt hehe.

Men nu jäklar ska jag ner o köra styrka i mina nyinhandlade skjorts, sen blir det powerwalk ut till jobbet, då vet jag att jag inte misshandlat min kropp för mycket idag iaf :)

Var även på 1344 o fikade, var sugen på Casalinga eller pasta men valde Kycklingsallad, och för mig att motstå frestelsen är mycket mycket bra gjort :)

Ha en bra kväll/natt för det ska jag ha, kommer även meddela min vikt imon när jag vägt in mig så får vi c om 13 pass förra veckan har gjort susen, jag är dock aningen tveksam :(

Pöss!!

Gäsp

God morgon alles!

Igår va det "svulla" dag, åt en jäkla massa onyttigt men nu är de tebax till den bistra verkligheten!
Jag gick 45 minuter på förmiddagen och sen gick jag 80 minuter på på kvällen med en kompis!
Så allt svullande var kanske inte så hemskt, vad vet jag, ska väga in mig idag o se om jag tappat något Kg denna veckan, jag här ju ändå tränat som en tok så lite borde jag gått ner :)

Nu är det morgon för mig och jag tänkte bege mig ut o köra slut ordentligt på de sista sockerbitarna som ligger o svallar i mitt blod, sen blir det frukost.
Har beslutat att jag ska leva "snålt" denna månaden fram till min semester börjar, 5000 kr har jag att röra mig med, så det blir att göra egen mat  och inte fika så jäkla mycket ;(

I kväll blir det styrka igen, ska bli lite skoj :) hade tanken att jag skulle gå till jobbet denna veckan men jag tror jag skiter i det, känns inte som om jag har kraften just nu men vi får c :)

Pöss!!

hello!

Igår va de en lugn dag.
Frulle på 1344 sen va jag ute o gick 12,5 km tog 1h40m.
På kvällen drog jag till Khamn o svängsta, först var jag hos Ola och vi käkade kebeb sallad och drack kaffe, snackade en hel massa styrketräning och jag fick några tips, sen kom Charles och då blev det ännu mer träningssnack och en del psykningar, det var skoj som tusan ;) krya på dig charlie :)
Lite senare på kvällen åkte jag o Ola till Jennifer o Jens och spelade Buzz drack ännu mer kaffe och drog några rundor på guitar hero - world tour, det var gemytligt som tusan.
Nu ska jag c om jag inte tyar ut o gå en snabbis, tar nog en kort runda nu på morgonen, 45 minutaren blir det har jag tänkt, men så brukar det vara...jag tänker en sak, sen när jag väl är ute så triggare jag mig själv och fyller på rundan hela tiden, fast på morgonen måste man vara försiktig som fan, 40-60 minuter är max annars börjar man bränna muskler och eftersom jag inte har så mycket av den varan så får man passa sig lite hehe.

Pöss

jahopp!

Igår hände det lite saker iaf, var sau pass utråkad :(

Började dagen med att sova till halv 12 :) måste ju vänja mig vid nattskiftet nästa vecka :)

Sen var jag runt o kollade på TV-apparater, jag var på Elgiganten för jag var lite nyfiken på LG:s nya
plasma, de hade inte fått in den så jag gick till OnOff och där var precis lika odugligt som vanligt.
Resan bar av till Ljud o Bild i Vedeby, där hände det grejor de hade den nya LG 50PS8000 och de hade även
Pioneer 5090H asså att LGs skärm fått så bra kritik fattar jag fan inte, Pioneer KROSSADE skiten ur den
stackars Koreanen så det stod härliga till, och då har en tidning som jag inte kommer nämna namnet på sagt
att LG-skiten nästan nådde upp till Pioneer´s 5090, jävla skitsnack säger jag då!!!!
Det jävliga är att de endast har H modell och de utan "H" kunde han inte få tag på, de kostar 25k :( mot 21 för det utan "H"

Sen blev det lite Thai-mat 4 små rätter, de är fint de seru :) satt i mig allt utom lite av riset, slappade på soffan en stund sen blev det riktigt tung träning.....RIKTIGT HÅRT!!!!!

Här kommer mitt pass igår, dock blev det ingen längre promenad!!

Löpband 20 min
2,35 km
08:31 min/km
7,05 km/h

Styrka - Rygg
20 min


Löpband 15 min
1,8 km
08:20 min/km
7,2 km/h

Styrka - Biceps
15 min


Löpband 15 min
1,8 km
08:20 min/km
7,2 km/h

Styrka - Axlar
15 min

Tilläggas kan att jag går med 2-3% lutning när jag går på motionsbandet!!

Jag var väl klar runt 21:15 och hemma och hade duschat vid 21:45, då bar resan av till Marc för lite skön slappa i hans soffa med lite chips, Ahlgrens bilar, Nötter och kaffe, stannade till Marc nästan somnade, stackarn han var sleten hehe
Så där har ni min Fredag, spännande va :)

Pöss

igår igen då :)

Så var det en väldigt bra tränings dag tänkte posta skiten här och det lär bli en lång lista eftersom jag delar upp allt numer :)

PowerWalk 67 min
8,29 km
08:05 min/km
7,42 km/h

Löpband 15 min
1,75 km
08:34 min/km
7 km/h

Styrka - Bröst
20 min


Löpband 10 min
1,2 km
08:20 min/km
7,2 km/h

Styrka - Trice.
15 min


Löpband 10 min
1,2 km
08:20 min/km
7,2 km/h

Styrka - Mage
5 min


PowerWalk 35 min
4,47 km
07:50 min/km
7,66 km/h

Glömde köra Axlarna, vetifan varför jag hade så brottom :( Men de kör jag idag istället, har ju i vanliga fall bara Rygg o Biceps idag :)

Ska c om jag orkar köra hårt idag med men känner just nu att jag inte ska köra 3 pass idag utan ta det lite lugnare.
Nu ska jag ut till Lyckeby o kolla lite TV o annat smått o gott sen en runda till Marc o kolla hur det går för honom i huset, alltid lika spännande!!

Tvätta pärlan ska jag så klart oxå göra det är ju så fint väder o allt :)

Sen blir det en runda nerom Aktiva och efter det en powerwalk, hela dagen är uppstyltad verkar det som ;)


Pöss


Igår och Tisdags

Hej hopp!

I tisdags var en så där dag träningsmässigt, skulle igentligen tränat men det sket sig.
Jag gick hem från jobbet och allt var frid o fröjd men på kvällen var jag trött som fan, kan bero på att jag sov 2-3 timmar på soffan efter jag gått hem haha.
Men jag gick iaf och det är ju bra..

Onsdag var en bra tränings dag, körde rygg och biceps och imellan så körde jag 15 minuter "bandgång" för att få upp pulsen ordentligt, jag var där 50 minuter och det är jag glad över, där efter var jag ute o gick i 60 minuter, hade en snittid på över 8km/h och det är jag väldigt snabbt det eftersom jag inte springer :)

Nu när jag bloggat klart ska jag ut o gå en runda, få c hur långt men det blir nog 13km sen blir det fotboll uppe i Rödeby de möter laget i mitt hjärta Svängsta IF kan jag ju inte missa!!
I kväll blir det åter ner o mosa lite muskler, triceps, axlar, bröst o mage står på agendan och efter det blir det mest troligen en powerwalk på minst 1h..

Hoppas nu jag gör detta som jag skrivit oxå hehe

Pöss

satan!

Har ju helt glömt av att jag är innehavare av en Blogg :)

Nåväl, denna veckan är det förmiddagsskift som gäller, och det gick helt utmärkt att stiga upp idag.

Det har ju regnat hela denna dagen men jag gick hem från jobbet idag och det var fasen uppehåll, jäklar vilken tur :)
Sen slappade jag en stund och snackade med en kompis hehe och käkade middag på 1344, det blev fläskfile pasta..mums!!

19:45 drog jag o körde lite styrketräning, fast jag hade dålig energi idag kände jag men jag körde iaf mage, axlar, bröst och triceps, jag bara älskar att köra triceps, det är värkligen min favvo :)
Behöver verkligen hitta någon jag kan träna med som "sporrar" mig lite så man kör ur det sista det hade varit jäkla gött!!

En annan possitiv nyhet är att jag denna veckan i "viktklubben" på jobbet har gått ner 1,3 KG och närmar mig mina 96.9 just nu väger jag 100,3 (jag har för mig det vard et iaf )

Arch Enemy      Anthems of rebelion
Arch Enemy      Black earth
Arch Enemy      Domsday machine
Arch Enemy      Stigmata
Arch Enemy      Wages of sin
Austrian Death Machine     Total Brutal
I Killed the prom queen       Music for the
Sonic Syndicate    Love and other disasters
Sonic Syndicate    Only inhuman
Sonic Syndicate    Eden fire

De skivorna blidde de :) ska bli så jäkla nice med lite "nytt" i skivhyllan ;)

Pöss

Snuva!

Den håller i sig och jag vill inte ha det....
I dag var jag på Bistro Java och käkade lunch vid 14, det var väldigt gott, jag åt som en tok, mest för att jag behöver det eftersom jag är lite sjuk och då behöver man all energi man kan få. Jag åt stekt spättafilé, Lassagne och wookgryta med ris hehe svårt mätt hehe.
Imon blir det kanske "En dag på strippen" uppe i Emmaboda, längesen jag var där nu och det hade varit lite skoj med en utflykt :)

Sen har det inte hänt ett skit idag, hade planer på att styrketräna men sket i det eftersom jag inte är helt 100.
Kollade på en otroligt informativ och bra film idag, SICKO av och med Michael Moore kolla på den och säg sen om vi har det så dåligt i Svearike....Sverige är fint på de flesta vis sen klart att det finns problem här oxå men inte i den omfattning som tex i USA  Amor patriae nostra lex jag älskar iaf Sverige :)

Sen var jag uppe o tvättade bilskrället och sämskinnade den, satan vilken skillnad det blir när man kör med skinnet på den :) I´m in luv again.

Pöss!!!!!!!!!!!!!!!!

hej!

Idag har jag igentligen inget vettigt att skriva, fick åka hem från jobbet idag mådde inte bra i halsen o näsan var kass och jag tror jag har/hade feber.
Som tur är så har jag, 1g alvedon Forte..de gör susen de :) fick dem när jag hade så in i helvetes ont i ryggen, såg ut som Ozzy Osborne när jag gick runt här hemma...eller de få gångerna jag tyade mig upp från soffan.
Det slutade med att jag gick till en Kinesisk massör (han var svensk) gick hos honom 4 gånger och det hände inte ett skit...2400 spänn i elden, köpte även 1 spikmatta som jag sen lånade ut till en kompis som inte verkar vilja ge mig den tillbaka :( får väl åka hem till henne o hämta den men jag tycker fan inte jag ska behöva göra det när jag varit så snäll och låna ut en sådan sak :(

Aja vi får c hur jag känner mig imon och om jag orkar ut o gå eller styrketräna men jag tvivlar..näsa hals känns fortfarande kass!!

Pöss

vem släckte lyset?

nu var det natten, jag har en otroligt jobbig dag framför mig.
Tvätta som fan, städa som fan och så ska jag försöka hinna ut o gå...minst 1 gång men jag siktar på 2 :)
Och så ska man ju hinna FIKA oxå....det är viktigt :) och jobba kl 13:45 frågan är hur fan detta ska gå till....jag vägrar fan kompromissa, det är ju inge skoj!!!

Den som lever få c :)

Pöss

Ps: jag gick till jobbet idag igen...11Km, 1h 25m 7,76 Km/h pösspöss

gutten morgen 2 :)

och idag här det än så länge sett ut så här i "bantningssyfte" :)

Styrka - Rygg
25 min


Styrka - Biceps
15 min


PowerWalk 40 min
5 km
08:00 min/km
7,5 km/h

Ska försöka gå till jobbet idag men känner mig faktiskt inte på topp så jag bestämmer mig helt enkelt snart :)
Har ju nu i skrivande stund 30 minuter på mig att ladda hehe.

Ska c om jag joggar lite ut till jobbet om man inte snart kan ta sig ut dit på 1h, fast att kapa 25 minuter i ett nafs är ju inget jag räknar med.

Jag har dessutom satt upp ett nytt "långsiktigt" mål att när jag fyller 35 så ska jag har en fin kropp, vältränad och absolut inte över 90kg :) någon som vill sätta pengar på detta ;)

pöss

gutten morgen :)

igår var en riktigt bra "bantar" dag, började morgonen med 35 minuter styrketräning och direkt efter så gick jag min sedvanliga runda som tar 45 minuter brabra, där efter gick jag och åt på 1344, pasta, inte så väldans bra när man bantar men va fan de får gå :)
Där efter gick jag 1h25m ut till jobbet....här kommer tränings uppgifterna för gårdagen!!!

Styrka - Axlar
5 min

Styrka - Bröst
12 min


Styrka - Trice.
18 min

PowerWalk 45 min
5 km
09:00 min/km
6,67 km/h

PowerWalk 85 min

11 km
07:44 min/km
7,76 km/h


läggdags!

Nä fan nu blire sova så kanske man orkar upp o träna innan jag drar till khamn och fikar med morsan imon.
Ska bli skoj att träffa lite folk igen :)

Pöss

Broken

Nej inte jag då utan den här bloggsidan, den funkade jäkla illa igår och raderade min inlägg :(
I dag har jag jäkla Träningsverk i tri/biceps och lite i ryggen.....FAN V A GOTT!!!!

PowerWalk 70 min
8 km
08:45 min/km
6,86 km/h

Löpband 20 min
2,4 km
08:20 min/km
7,2 km/h

Styrka - Rygg
35 min


Löpband 15 min
1,8 km
08:20 min/km
7,2 km/h

Styrka - Bröst
20 min

Så såg gårdagen Styketräning/Motion ut.
Jag är nöjd men jag har fortfarande den där känslan av att det är jobbigt att asa sig iväg och det är inte alls kul.
Men när jag väl är på plats då åker jag stenhårt, svettades något fruktansvärt igår...genom 1 piké tröja och en tjock hoodie hehe såg ut som jag hade duschat :)

Idag har det varit lite halvtungt, tänkte åka till Khamn men skiter i det och sover hemma i natt men drar imonbitti.
Då blir det fika med morsan vid middagstid, sen fest på kvällen med bror, Buffy, Wijk, Kenny med flera, det
ska bli kul att supa till det ordentligt med polare som inte spottar i glaset hehe.

Har även ett förslag tll en kompis om en stenhård "bantningsweekend" för att få igång min egen motivation och se hur långt man kan nå på en helg :)

Nej nu ska jag försöka finna ork till att asa sig ner o dra i de där maskinerna...känns tungt :(

Pöss

Mat!!

Läste precis om JS dieten, eller en som körde en sådan diet.
Har ingen aning om hur det går till med det bygger på jordnötssmör och det är ju gott hahaha
Nu ska jag ta o beställa lite skit från gymgrossisten och från ginza eller cdon sen blir det iväg o träna sig lite :)
Har faktiskt lite träningsverk i armarna idag...eller snarare att jag känner mig lite trött i min stackars lekamen
men det fixar säkert 1-2h träning :)

Pöss

God morgon

Eller det var det för en stund sen iaf :)
Ska börja med hur träningen gick för gårdagen

PowerWalk 95 min
regnit o blåsigt idag..usch
10,5 km
09:03 min/km
6,63 km/h

Styrka - Biceps
15 min


Löpband 10 min
1,2 km
08:20 min/km
7,2 km/h

Styrka - Trice.
20 min


Löpband 10 min
1,8 km
05:33 min/km
10,8 km/h

Styrka - Axlar
15 min


PowerWalk 60 min
7,5 km
08:00 min/km
7,5 km/h

Det blev lite kladdigt och lite oreda men vad gör väl det?
Den innbördes ordningen får ni förska klura ut själv om det nu är möjligt haha

Idag har jag än så länge varit ute på Powerwalk i 1h10m Ca 8Km det var blåsigt men skönt att ha det gjort.
är det verkligen så det ska kännas...skönt att ha det gjort, man ska väl vilja ut och efter det tycka det är skönt haha
jag mer eller mindre får tvingaa mig för till fället, iaf när jag ska ut o gå, har säkert med vädret att gör :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg o få mig lite mat tänkt jag, det lär bli pasta :)
 så jag har energi till senare när jag ska styrketräna, rygg, bröst o mage idag :)

Pöss

usch o fy

Nu har jag varit ute o vandrat lite
10,5 km
09:03 min/km
6,63 km/
Blev resultatet, jag brukar hålla högre tempo men idag blåste och regnade det som fan ju.
Men jag är mycket glad att jag gjorde det iaf nu känns det skönt :)

Regn o rusk

Regn o rusk ute idag och det är ganska talande för hur jag mår oxå.
Men jag ska minsan bege mig ut o gå en runda trotts det obehagliga vädret.
Inte mycket lite shuffle i öronen och en bra snabb powerwalk inte kan fixa...
Idag blir det Hårdrock i mina öron..Sonic syndicate Iron Maiden och så klart mina favoriter Arch enemy.

Hej hopp

graveyardshift!

jaha då var man hemma igen, skönt.
Nu ska de bli mums med lite proviva björnbär och lite müsli, har inte provat björnbär hoppas den är goooo

Pussar

Sista försöket

Detta får bli mitt sista försök att föra denna patetiskt dåliga blogg till nya oanade höjder!!

Ska börja med att berätta att jag har startat min "viktnedgång" på sedvanligt vis så här inför sommaren.
Vi tjocka människor gör så om ni inte visste det haha.
Vi har ett vad på jobbet att gå ner i vikt där vi är 4 stycken som vägde över 100 och vi ska gå ner 10Kg, sen är det 2 knattar som väger under 100 och de ska gå ner 10% av sin invägningsvikt,
Vadet är utformat som så att alla har lagt in 1000Kr och de som klara sin "målvikt" får helt enkel tillbaka sin 1000ing och får även dela på de 1000lapparna som blir för att vissa inte klarar sin vikt, jag har tappat 4,5Kg men jag har igentligen inte börjat satsa ordentligt, fast jag tränar ganska hårt, men äter inte optimalt ännu, få c om jag pallar bry mig om min 1000lapp eller om jag hellre vill fika och ha det bra ;)

Tänker inte skriva mer just nu men imon ska ni få en rapport eller fler hur det går med träningen.

Min Matchvikt just nu är 102,4 när vi startade "vadet" så vägde jag 106,9 i arbetskläder då!  Men jag har fulat mig duktigt de senaste 2-3 dagarna :)

Puss o kram Rogge!!!!

RSS 2.0