Tomt!

Nu undrar jag vad man ska blogga när man inte vet vad man ska blogga :)
Får väl tacka systrarna för deras hjälp med hur man får till en youtube pryl på bloggen, dock funkar det inte för mig, vet inte va jag gör för fel :)

Idag har jag varit på stranden och solat med Tommy och Theo, käkade lite baguette och lapade sol.
Körde till en ny bekantskap och drack lite kaffe, starkt kaffe, det är fina grejor det :)

Nu i kväll har jag och Tommy kollat 2 avsnitt av Dexter, i går blev det 6 eller 7 haha jag har inte vart mycket för sådana serier men denna serien är väldigt speciell måste jag säga!!
Killen det handlar om är typ crime scene investigation snubbe inget ovanligt med det men han är även mördare.....det kallar jag twist :)
Dock är han inte en kallblodig rackare som bara mördar för mördandets skull utan han har ihjäl andra mördare..aja ladda ner serien eller kolla på den på Kanal6 (tror det är där den går) de är på sesång 2 tror det är 3:dje som går i Americat!!

Gonatt alla glada dårar så hörs vi imon

ahh!

Nu har jag sovit min semesterfirarmiddag :)
Satan rent ut sagt vad det är skönt med siesta..

Ska ring o c om det är någon som är sugen på lite grillning nu

Tjipp

Oj

Såg nu när jag kollade Statistiken Hela 18 unika igår...inte många men dock ett nytt personligt rekord med 1 unik haha.

Keep it coming!!

solning!

Ja eftersom jag är vit, så tänkte jag fixa lite färg idag, drog till stranden med Tompa och Theo!
Som tur var så va ju ovan nämda Theo med och det var nog min räddning från att inte bränna mig :)
Vi var i solen ungefär 2h och det är nog ganska lagom, imon blir det en ny runda till stranden o kolla lite folk, bada, sola och leka med Theo i vattenkanten!!
Ska köpa lite solskydd tänkte jag, undra om det räcker med faktor 15 eller om det blir för mycket :) man vill ju ha färg men inte bli röd, dock brukar jag inte bränna mig om jag är hyfsat försiktig.

Ha det nice!!

Tassarna!

Har nu fått sig en rejäl omgång i duschen med fot filen :)
Har vart så duktig o smörjt in hela mig dessutom, tror jag ska kolla efter någon fot-cream, undra om sån skit är bra :)

Ja just det ja, mina viktminsknings-prylar har kommit men jag väntar nog med att börja med dem till på måndag :)

Puss o kram

somnade

Haha jag somnade som en stock runt 15:00 idag men nu är jag vaken igen, hur ska de nu gå att somna i kväll :)

så!

Nu har jag varit o lapat kaffe, hämtat paket och varit hos min optiker och fixat till mina nya glasögon som hade legat i bilen och av värmen blivit helt sneda :)

Puss o kram!!

Morn!

Nu har man stigit upp :(
Vill ju sova länge men kan tyvärr inte av någon anledning, man kanske börjar bli gammal :)
Fika med Tompa kl 10, sen ska jag hämta brev på posten och gå till Glasögonförsäljaren.
Mina plastglasögon har legat i bilen i värmen och blivit snea haha jäkla skit ju..

Puss

På cykel!

Tog en lite Cykeltur till Tommy idag och drack kaffe o snackade skit, hängde en stund framför dumburken o nu är jag hemma igen, det var trevligt och vi bestämde frulle imon kl 10.. göttigöttgött :)

Kallekrona!

Så var man i Karlskrona igen, tomt men ganska skönt avslappnande!!
Märkte att jag glömde min nessesär (hur fan stavas det nu då förmodligen massa c o skit :) ?)
Alla min skönhetsprodukter ink mina parfymer..fick helt enkelt gå en runda på stan o fika o köpa nytt..det går ju alltid åt :)
Tänkte jag skulle vara hemma någon vecka nu iaf sen får vi c hur det blir!!

Puss alla gla'a :)

swinget igen!

Nu börjar uppvärmningen till Årets fest, köpt lite spare-ribs, Lyx-sallad, en chockladbit lite rökt ost (som min gode vän elakavargen från Uppsala lärde mig tycka om:)) massvis med groggvirke 2 redbull, bakisvatten med lite smak i som är gott just dagen efter :) och en cola, för ingen sommar fest utan den eminenta hårdrockar drinken 'tipsextra' :)
Nu ska jag nog vila en stund, dessa fester brukar inte sluta förens 04-05:00 någon gång, i år är det dessutom ett helt strålande väder :) och jag är lycklig haha....

Puss på er alla goa mäniskor!!

/R

förberedelser!

Goooodmooorning viet....eller va tusan .......gooodmooorning Blekinge!!!!!!!!!!!
Vaknade av en jävla torrhosta i morse..har ju varit lite snuvig och haft halsont i några dagar nu..snuvan still goi´n strong men halsen är mycket bättre nu!!

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag in till K-hamn o kolla efter ett par byxor, är ju ett par kort nu efter min vurpa med kennys minimoto :(
Sen blir det att sätta sig på ett fik med ola och största jävla latten i stan, stark ska den va oxå minst dubbel, kanske trippel :) avnjuta denna och kolla in folket runt omkring.

Ska dessutom försöka få igång bloggandet igen, känns ju rätt menlöst att blogga när det inte händer något i mitt liv :)

Puss på er systrarna ni är bäst det vet ni :)

/Roger


Jaha!

Då har det gått ytterligare några dagar utan bloggande, har "arbetat" på bortaplan i 2 dagar (Och 2 nätter) om man säger så :P Känns riktigt jävla bra, hoppas min vän känner samma :)
Men nu är jag hemma igen och allt är frid och fröjd :)
Imon blir det STOR-fest här i svängsta sen på måndag måste jag nog hem o pröjsa räkningarna :( om jag inte drar till min nyfunna vän igen vilket är mycket möjligt :) Hinner ju fixa med räkningarna ändå och man måste ju prioritera :)

Puss o Kram alla goa gla vänner och ovänner som läser denna helt eminenta blogg *lol*

/Roger

teater namn

Teatern som var på kastellet hette äventyrens ö.
Världens sötaste lite pippi som viskade det i mitt öra då jag är för lat för att kolla upp det själv

imon!

Om jag mår bättre så ska jag och ola och några till ner och sola i Sandviken!!
En härlig sandstrand med massa kul folk att titta på och beachvolley!!

Det är semester det :)

Vad händer!

I onsdags, (16/7) började min semester med buller o bong :)
Åkte till helsingborg-Helsinör för att inhandla öl, vin och sprit, blev en sjåt flaska oxå..ja den heter inte shot utan sjåt :)
Väl hemma på onsdagkvällen var det till att vila en lite stund för att sen göra sig redo och sticka till Ola.
Hos ola var det redan full rulle, där var Ola, Basse, Tina, André, Bea, Therese, Linus, Annie, Bror Daniel och skogman för att nämna några! 
Det var en av de bästa tillställningar som jag vart på, på länge, så är det nästan alltid på första dagen på Östersjöfestivalen..
Det var så trevligt faktiskt så jag ångrar att vi en gick ner till öltälten eftersom vi bara hann med 1 öl :)

Torsdagen, blev väldigt lyckad den oxå, då kom en del nya bekantskaper och även Jens (Jennifers grabb) det var trevligt. Jag blev ganska full men det var gött och vi kom ut i vettig tid för att hinna med rätt några öl i öltälten, och det blev även en hel del mat....mat är ju gott :)

Fredagen, så var vi hos en riktigt hårdrockare som heter Björn (buffy) han blev ett blåbär som vanligt och dansade som fan när vi spelade psy-trance och hardstyle (techno) för honom, tyvärr kom det inte så mycket folk som vi hade trott men vi hade en jäkla fest iaf..

Lördagen, blev lite av ett antiklimax eftersom det regnade som fan.
Dock hann jag med att köra sönder stackars Kennys mini moto, jag ville igentligen inte köra men jag föll för grupptrycket (och fyllan) körde upp på en trotoar och rakt in i en lycktstolpe, idiot som man är :( skrapade upp ena knät och ena armbågen och ett jack i ögonbrynet, man jag var full och lika glad för det, jäkla retfullt på motorcyklen vars kåpa sprack :(
Menmen jag fick ju ett nallepuh-plåster på ögonbrynet och då gick allt över.
Sen kom brorsan och körde in oss till Karlshamn det var jag jimmy och hans flickvänn.
Nämnas bör även att jag träffade Bidde (Fredrik) en klassakmrat från 1-9, jäkla trevligt, vi sa vi skulle ta upp kontakten igen men det vet man ju hur det blir med den saken, det hade varit trevligt iaf eftersom han är en kanonkille.
Ahh kom på att jag träffade Milo och Johanna och Kenta med familj stod och tryckte under något skjul så jag hängde med dem ett tag för att det regnade så, där var även Rodrigues och Anna, längesdan jag träffade dem.

Söndagen, festen är över, jag lever allt är frid och fröjd.
Ont i hela armen och halva huvudet efter vurpan dessutom en massa jeans kvar i skrapsåret i knät, en jäkla ångest över stackars kenny, drar iväg ett sms och får inget svar :( aja jag sa jag köper nytt om han vill och det står jag för!!
Var väl inte helt rapp efter 4 dagars fjortisfestande, men det är ju bara östersjö 4 dagar om året, och det har aldrig varit någon som anklagat mig för att spotta i glaset haha.
Var på Kastellet i khamn med en kompis, vi har vart där 3-4 gånger söndagen efter östersjö, de spelar teater och i år var det en teater som hette, ja jag mins minsan inte någonting med en ö :) innan har det varit, mio min mio, och andra Astrid Lindgren berättelser, i vilket fall är det otroligt mysigt och trevligt!!

Måndagen, jäkla halsont, fortfarnade sliten efter förra veckan, flyttar hem till Kenta o Camilla efter att bott inne hos pappa i 5 dagar!! Han tyckte nog det blev skönt att få vara ensam igen :)

Tisdag, fortfarande lite sliten, kan vara halsen som gör mig trött också, gör inte mycket annat än äter och vilar på soffan, på kvällen går Jackie Brown (en Quentin Tarantino film) på TV men innan den går klipper vi gräsmattan här och det var jobbigt nu när man inte är 100% kry!!

Onsdag, Vaknar runt halv 6 när Camilla kommer ner och ska drick kaffe, min hals är helt fukked up drick 1 kopp eller 2 och går upp och lägger mig runt 8 och vaknar kl11 faktiskt med en något bättre hals, kaffet är klart och nu sitter jag här i skriver en rad eller 2 till mina sucktande fans haha...

Nu är det bara 5½ vecka semester kvar puss på er alla

/Roger


Död

Nej varken jag eller bloggen är död, jag har bara inte haft tid, återkommer innom kort.
Hepådig

HALLO!

Hej hopp.
Idag är det lite städning som gäller, sen iväg o fika kl 13:00.
Kl15:00 kommer en snickare hit som ska kolla på mitt kök, gode gud gör så han vill ta sig an skiten.
Vilken knök det är att få tag på en snickare så här på sommaren, jag hade så gärna velat bli klar med mitt kök nu till semestern men det är nog inget jag ska räkna med, han har säkert något annat projekt innan mig ;(

Sen när snickaren stuckit så blir det till att ringa Tompa för en fika med honom, han börjar sin semester nu den lille rackaren och jag börjar min på Onsdag...ska bli så sjukt skönt,  har dock inte direkt något planerat bara lite olika planer, det lär bli en hel del festande och jag hoppas jag inte blir helt försoffad så jag degar ner mig igen, ett tag funderade jag på att deddikera min semester på viktminskning men nu vetitusan, man måste ju ha de bra oxå haha!!

Kram på er alla !!

Doh!

Idag har jag verkligen inget kul att berätta, inte för att jag brukar ha det men idag är det helt tomt i skallen!!
Gick till Arbetet (1.2mil) idag och jag har inte ätit som jag skulle så det kanske är därför jag är tom :)
Har även haft huvudverk hela jävla skiftet..druckit ungefär 2.5L vatten men det hjälpte inte..sitter här och har huvudvärk och kisset är fortfarande gult :/

Aja puss alla goa nu ska jag slappa i soffan, det ska bli väldans skönt :)

Ps: David ditt gamla popsnöre jag sa inte EMO :)

/R

slött!

Jag gick o fikade i dag istället för att ut o gå :) det var trevligt :)
David på jobbet har blivit ett pop-snöre...Skärpning David :)

Tänkte jag skulle komma i säng i vettig tid idag så jag orkar upp imon och ut o gå..jag måste..

En jobbar-kompis fick mig att tänka till lite idag.
-Fan va du blivit LITEN, sa han.
-Va fan, sa jag.
-Hade du tränat så hade du fått en riktigt fin kropp, sa han.(ungefär)

Saken är ju den att jag är ganska "bredaxlad" och jag kan ju inte mer än att hålla med..så, så får det bli....beach -09 here i come hahaha

Tänkte dra en lite rövare här idag oxå vi får c om ni gillar den, jag fann den ganska så kul iaf!!

Recept på Fredagsbanankaka.
Ingredienser:
2st kåta ögon.
2st välformade ben.
2st fasta mjölkbehållare.
1st form med pälskant.
1st banan.
Tillagning:
1. Se djupt i de kåta ögonen.
2. Bred ut de välformade benen åt sidan.
3. Knåda mjölkbehållarna försiktigt.
4. Stoppa in bananen i formen och för den försiktigtfram och tillbaka!
5. Dekorera med äggvita.
6. Kakan är färdig när bananen mjuknat...

Lite skoj va den iaf väl :)

Puss o kram eran Roger

promenix

Ja det blir det till jobbet idag, har vart helt död på morgonen idag, försökte stiga upp 07:45 som jag sa men det gick fasen inte, tror att det är festen från Lördags som fortfarande hänger kvar haha vaknade 10:45 istället!
Eftersom jag har vart bortrest en liten stund så har jag inte någon mat hemma och det oroar mig en smula!!
Det är ju inte bra för musklerna att gå för mycket på tom mage eftersom man då bränner av de få muskler man har, fast det är klart 1 gång är väl kanske ingen gång haha.

Puss o kram alla goa


Hej o hå!

Nu är jag hemkommen från min strappats till Svängsta/Karlshamn helgen har varit full av prylar :)
Började ju med att vi skulle få ordning på mina bromsar, det har jag ju redan berättat om.

På lördagen firade vi 2 knattar 1 som fyllde 14 grattis Rebecca!! Och 1 som fyllde 18 grattis Martin.
Där var en massa folk och en massa helt underbart god smörgåstårta Tack Camilla :) La sig som bommul kring hjärtat :)
Vidare på Lördagkvällen bar det av in till Karlshamn och till Ola sen vidare till Anna och förfest där :) Där var det holabalo och väldigt trevligt. Sen gick vi ut och det var väl inte så himla skoj, mest kul hade jag åt att skicka en massa 'fulsms' hoppas du hade lika skoj som jag :) sen blev det natten och då skulle alla barnen sova :)

På söndagen vaknade jag runt 11 och drack massa vatten, det var ju middag för mormor Kl13:00 som fyllde 75 på Hanöhus, maten var inte mycket att hänga i julagranen men det var nästan 30 personer och många som man sällan träffar så det var himla trevligt att c och prata med släkten på mammas sida!!

Nu ska jag slöa ner mig i soffan en stund sen blir det bingen och uppstigdags 07:45 imon för att ut o vandra en runda :)

Puss o kram

Orm i kalsongen!

Nja nästa iaf haha!!
Jag höll i en orm igår för första gången på ...ja igentligen första gången helt enkelt.
Förra gången jag höll i en orm så var det på Tossiga bonnadan i Ronneby typ 1981-1982 nån gång så det räknas ju knappast.

/Roger

Funkar fint!

Det blev inge bra med bromsarna så vi fick fräsa om dem och nu går det som en dans :)
Ikväll blir det party party :) Ska bli himla skoj och träffa massa gamla kompisar...det är altid himla trevligt här i Karlshamn.

Karlskrona och Karlshamn är som natt och dag, i Karlskrona är folk jävligt ytliga och och ser endast till utseendet, många gånger när man försöker prata med folk så rynkar de bara på näsan..Moderat styre i komunfullmäktige!!

Karlshamn är väl oxå lite ytliga men ger folk en helt annan chans, Karlshamnsborna är vänligare och inte så dömmande, mer down to erath och mindre näsan i vädret!! Sosse/vänster styre i kommunfullmäktige!!

Ha en underbar kväll gott folk, det ska jag ha!!!!

/Roger

bättre sent än....

Nu är äntligen Hondan klar för race :)
Ska testa imon så får vi c hur det går haha..
Imon ska jag in en runda till Karlshamn o c om de har lite kläder till mig, och kanske fika med någon..

Puss alla glaa nu ska jag slappa

Endast vargen är vaken!

:)

Fest!

Jag sa ju att jag skulle sköta mig nu fram till semestern, haha det sket sig redan i starten, nu är jag bjuden på fest hos en tjej i Karlshamn och det kan ju så klart inte tacka nej till (vart ska inte sleven vara om i soppan) haha....tusan så roligt och trevligt :)
Bantningen får helt enkelt klara en liten törn haha...

Puss o kram!


Sökandet är över!

 
Så där nu har jag funnit en passande tvbänk till min tilltänkte 50" plasma :)
Men först har jag lite andra prylar att lösa :)
Glömde säga att det är en Solid Tech - Cinema 8 om nägon annan blir sugen :)
Puss på er

bilen AkA älskarinnan :)



Nu har äntligen bromsarna kommit så nu blir det FAN åka av....hoppas polisen stannar inne denna helgen :)

Skjortan!

Fan jag har ju helt glömt berätta att jag köpte en sjukt snygg skjorta för 800 jävla hundra spänn...helt sjuka pengar, problemet var att den satt så fruktansvärt bra på mig att man kunde tro de använt min underbara kropp som mall, och hade inte jag köpt den så hade min polare som var med köpt den och då hade jag bara ångrat mig, men 800 pix, humz, kortärmad skjorta..aja hoppas jag får mycket beröm nu för de pengarna hahahaa

Pöss

sautan som vi säger här i karlskrona

va kul med nytt folk o nya inlägg tack o kram på er :)

ny dag!

I morse när ag slutade åkte jag bara en liten bit ed armin sen gick jag hem, tog 55 minuter så nu har man legat och sovit och bränt fett haha blir inte bättre än så :) få c om jag pallar gå ut o gå idag..känner mig lite sliten så jag tror faktiskt jag ska ta en vilodag!!

Puss

yow!

Nu har jag grejat och haft jävligt trevligt idag :)
Började dagen med att stiga upp KL12:30 (är ganska trött nu så jag ska vila 1h innan jobbet idag :)
Gick och promenerade 70minuter efter det så slappade jag 20-30 minuter, ringde Armin, bestämde fika.
Innan fikat så duschade jag så klart...där skulle ni vart med :)

Runt halv5 så ringde jag Anna och frågade om hon ville haka på ut till Långö beach, men hon var inte sugen på det idag, så jag gick dit själv och kollade på mina arbetskollegor spela vollyboll, hade jag vetat att skulle bli så sugen och att det skulle c så roligt ut hade jag tagit kläder på mig så jag kunnat va med...det går säkert fler tåg :)
BTW att gå till långö i högt tempo tar 25 minuter och jag gick ju fram och tebax och ni som kan matte ni vet att det bli 2x25 minuter haha.

Nu ska jag hoppa i säng en liten stund så jag orkar vara vaken hela natten.

Kramiz på eder alla :)

ny dag!

Vet att jag gjort en person glad idag redan och då har jag jobbat natt och sovit fram till nu :) sms är bra haha

Nu ska jag återigen tvinga ut mig på en promenad..fan asså man önska ju man slapp, men ska man va fin får man lida pin, det ordspråket har helt klart inte tillkommit av en slump :)

hejhopp gött fölk!

RSS 2.0