hallo!

Nu har jag vart ute o gått 1h till och så har jag käkat Tonfisk, satan va det är gott :)
Detta ska minsan bli 2 bra veckor fram till semestern, ingen fulmat, ingen sprit, bara motion och förhoppningsvis lite gympa *blinkblink*

Ha de nice!

En tiny whiny uppdatering!

Idag steg jag upp runt halv 2, jobbat natt så jag är säker på att ni förlåter mig att jag tog sovmorgon :)
Gick först ut o kollade om jag fått mina piller, men icke! drog på mig jogging skorna och gick ut i 45 minuter, ska ringa Anna och kolla om hon är sugen på att gå en runda snart.

Armin ringde och ville fika, det hade vi iofs bestämt igår så inget lustigt med det...Kl var 3 och jag frågade vad de haft för dagens och om det fanns någon kvar, lasagne...fan jag ÄLSKAR Lasange, stackars tjejen sprang o kollade om det fanns någon kvar och under tiden hade jag besämt att det fick bli sallad.
Jag har fulat mig med mat och sprit i 2-3 veckor och tappat bort mig helt i träningen så nu kommer jag tvinga ut mig själv för detta håller inte om jag ska nå mitt mål på 89,9 till vecka 30..jag tror fan jag väger typ 97-98 nu men jag yar inte vägt mig..kommer göra det på Lördag eftersom jag då kommer åt den vågen som jag brukar väga mig på.
Jag tror att jag fått så mycket possitiv feedback av massa söta flickor, kompisar och arbetskollegor att jag på grund av det slagit av på takten, måste hitta tebax dit och det börjar jag med idag haha

De söta små systrarna är på mig om en sexnovell men för tusan jag kan väl inte sådant, men jag har en idé :)

De där bromsklossarna som jag beställt verkar bromsa jävligt bra för det är 3 veckor sedan jag beställde dom nu och inte har jag fått dem :( så min älskade bil den står i Svängsta, men Kenta han fixar och donar med mina bromsskivor, han är bäst min goda goda vän Kenta!!

Nu ska jag ringa Anna och sen ska jag ut o gå en sväng....ska ni med :)

Puss o kramis

Ps: Jag är oduglig på att blogga men ska försöka bättra mig, kanske att jag rent av sätter mig in i skiten lite mer och gör min sida lite snyggare, vi får c vad tiden räcker till !!

½ timme

blev det iaf nu så här på kvällskvisten.

Sov gott era galna sötnosar :)

Tåget har spårat ur!

Det går fan inte så bra längre med bantningen...för mycket folk som vill fika hela tiden haha..
Aja jag får väl skylla på att det är förmiddagsvecka (så jäkla trött) och dåligt väder har det varit oxå
Men snart är det helg och då jävlar..............ska jag festa haha.
Imon måste jag antingen cykla till jobbet eller gå hem ..man kanske skulle göra 2 flugor på smällen...cykla dit och gå hem..vi får c, mest troligt att jag åker bil dit och går hem dock..

Idag har jag fått mina nya brillor..fasen va smutt skönt att kunna se ordentligt igen haha.

Nåväl nu ska jag slappa framför tv:n msn:a lite och sen sova..kanske skulle hjälpa en kompis med dennes båt oxå, fan mä, får nog ringa o kolla hur det blir med den saken :)

Puss på er alla goa o glaa

Hola Hombres!

Var ju ett tag sedan nu :)
Motionerat dåligt, ätit dåligt, jävla kass kombo det där hahaha.
Nåväl ny vecka nu och därmed nya tag!!
Idag gick jag hem från jobbet, fan det blåste minst 100 sekund-meter, så jäkla trisst, det är ett blås hål här i Karlskrona, men jag slapp regnet iaf..gick i skjorts och t-shirt :)

Dax!

Glad midsommar alla sköna, fulla typer :)

Nu har jag vägt in mig och vågen stannade på -2Kg det vill säga 95,7Kg (har för mig det var 97,7 sist men orkar inte kolla efter :)) och det känns ju hur jävla gött som helst. Mitt mål är 89,9 till onsdagen veck 29..önska mig lycka till :)
Jag hade kunnat sätta min högra på att jag skulle stå stilla eller något lite upp med tanke på alla chips, kebab och annat jag satt i mig hehe men jag har tydligen skött min motion :)

Nu ska jag fira midsommar med massa mat, det blir sill o pärer, snacks, grillat på kvällen och säkerligen 1L sprit :)

Pöss på er alla goa flickor och pöjkar :)

Chips

Får det fan bli ikväll, det är ju fotboll och allt :)

Igår slog vi nytt rekord...HELA 15 unika användare haha fy sautan va mö fölk, det är ju nästan pinsamt

Så jag får helt enkelt fortsätta skriva en mass små skit meddelanden som detta för att boosta sidan lite haha

Pöss

ja just det ja!

Vi har ju fått vår eminenta sommar present från jobbet...i år blev det en brasse stol och 100:- på Glaciären..så om någon söt dam är sugen på glass så bjuder jag haha

Pöss

ikväll!!!

Så spelar Sverige och fan ta alla som inte bryr sig :)
Jag ska smiska dem ordentligt...på stjärten :)


Puss :)

hej o hå :)

Idag kom semesterlönen :)
Igår cyklade jag till och hem från jobbet + att jag var ute och gick 65 minuter på morgonen
Idag gick jag 1h på morgonen och ska cykla till jobbet så klart.
Det gör lite ont i röven att cykla minsan :)

Mattias lovade jobba åt mig i kväll så jag kunde få c fotbolls matchen Sverige - Ryssland jävla snällt av honom :) Du är kung Mattias.

Har käkat lunch med Armin idag Det var någon Fläsk-pryl med stekta potatis och lite sallad, det var lika gott som igår :)

Skulle fikat med en kompis kl 17:00 men fick precis ett mess och han var tvungen att jobba över, jobba över det ska jag med göra på Söndag, det var längesedan man jobbade extra så det blir nice att få någon extra 1000lapp till semestern:)
Så nu undrar jag vad jag ska göra istället :) "står med skägget i brevlådan" som man säger haha..nej det blir nog ut o gå en runda och sen är det ju nästan klart för match, detta ska nog lösa sig :)

Jag är hungrig 3½h sen jag åt.....det märks att man fått igång ämnesomsättningen rejält med all motion.....FAN va gott :)

Over and out ppl have a nice day!!!!

yååw!

Avafan jag orkade inte stiga upp kl0800 men nu är jag vaken och ska ut o knata en liten runda..tar nog samma runda som igår tror jag.
Puss på er sötnosar :)

så va de kvällen :)

Idag cyklade jag till jobbet, skönt som tusan men när jag skulle hem så var det några fruktansvärda regnmoln över himlen!! Jag cyklade som fasen och slapp regnet..tror dock inte att det regnat här på trossö för det var iaf inte blött på marken haha...men jag fick ta i lite extra och det är ju bra för lilla runda magen, eller hur :)

Imon ska jag stiga upp 0800 igen och ut o gå 40minuter till 1h vi får c, man ska ju inte gå för mycket på tom mage för då riskerar man att bränna muskler istället för fett och det är ju inte önskvärt :)

Idag har jag beställt lite Fettförbrännar produkter, ska bli jäkla intressant o c om skiten funkar..kan ju vara skoj att testa 1 gång iaf är ju ändå bara 600 spänn och vara typ 1 månad....doh!!!!
Ska försöka följa alla råd som ges på slimjim.se eller va fasen sidan nu hette...funkar inte det så finns det starkare saker haha skämt o sido jag är nöjd med att jag kommit igång och det är det viktigaste, det finns fasen inte några genvägar till en smalare midja. Fullt med folk som talar om för mig att jag gått ner i vikt och det är riktigt glädjande att man ser detta..jag kämpar faktiskt väldigt hårt, det är ju iofs rellativt vad som är hårt och inte men för mig är det ganska hårt, man ska ju inte ta i för mycket heller i början och jag har ju bara hållt på sedan denna bloggen startade 1-1½ månad sedan eller något i den stilen.

Jag hoppas inte snowangeel är sur på mig för jag avbrutit vadet, men som jag sa innan så var vadet för att sporra varandra, pengarna skiter jag i, men eftersom hon är så slarvig med att väga in sig så får det helt enkelt va..Nu är det endast stoltheten som gäller :)..Förlåt Sandra :(

Over and out...hopp i säng nu så man orkar upp o vandra imonbitti 

Puss

hallojs!

Nu har jag vart o fikat, gött va de.

Idag ska jag avbryta vadet med Sandra eftersom hon inte väger in sig, trist men så får det bli, tanken var ju ändå att sporra varandra till stordåd :) och när hon konsekvent vägrar att väga in sig så kan de va ...dock kommer jag att fortsätta väga in mig så de som är intresserade får fortsätta läsa min "skitblogg".

Jag har fundaret på hur jag kan göra för att få bloggen mer intressant, och kommit fram till att jag ska spåna lite till på detta haha.

Har varit och lunchat med 2 kompisar, det va gött :) blev någon pasta med lax och lite annan fisk...var väl så där iofs men sånt är livet man kan inte alltid få vad man vill ha :)

Aja nu ska jag ner o ta den lilla tvätten jag har kört igång sen blir det cykel till jobbet då mina bromsar lägger av att funka vilken dag som helst...farligt :)

Puss o kram alla goa !!

fika

Idag ska jag fika med en vän jag inte träffat på några veckor, det ska bli riktigt skoj o c vad han haft för sig :)

Sen hade jag visst tvättid men det är inte så mycket tvätt jag har som tur är, det är ju så tråkigt att tvätta :)

Men nu ska jag ut o gå en liten runda och det ska bli jäkla skönt, det har regnat i natt så det lär vara friskt och en massa härlig syre som frigjorts ...

Puss på er alla småfolk ;)

slött idag

Har jobbat förmiddag och det är tungt :)
Antar att jag är vaken aldeless för länge hehe men det är det värt :)
Nåväl igår gick jag ju 0,55h på morgonen och på kvällen gick jag 1,30h så idag har jag vilat.
Måste nog vila eftersom mitt skoskav bara blir värre och värre..

Och Sverige loosade dessutom :( visst resultatet var definitivt rättvist men det är ändå tungt :(
Får hoppas det blir vinst mott Ryssarna, då är vi klara för kvarten :) och det blir skoj, i semin får vi antagligen Holland och det blir inte skoj..fy fan va de är grymma ...

Puss o kram alla som fötjänar

Morn!

Så nu har jag vart ute på morgon rundan, 55 minuter i skogen nästan hela rundan..Vad pippifåglarna kvittrade och hade sig, helt underbart.

Idag ska jag ut på staun o kolla efter ett par nya glasögon eftersom jag vart i slagsmål haha, så mina gamla gick sönder :)

Sen ska ja reta greken som fan på 1344 (ett fik) eftersom Sverige KROSSADE Grekland med 2-0 :)
Jag har köpt Sverige-tröja och allt haha ska bli så jäkla skoj :)

Puss o kram folket!


sådär!

Då va dagens motion klar..1,20h blev det och en runda som jag inte gått innan med en massa uppförbackar :) varav den ena är nästa 1km fy sautan va det sved i vaderna :)

/Roger

Duktig?

Idag har jag lagat mat åt min surugatfamilj :)
Kassler, kycklingfilé sallad (Kruksallad, Gurka, Purjo och massvis med Tomat, med lite olja, vinäger och någon kryddblandning) nu är vi helt utslagna allihop..sautan va de var gött :)
Gjorde även Tzatziki och Guakomole för att ha tillsamans med Kasslern och Kycklingen

Var ut och gick mellan 10:30 och 12:00 ungefär så den delen är även den avklarad.

Har dock inte blivit någon mobiltele ännu men det kommer säkert :)

Puss o Kram nu ska jag slänga mig på soffan :)

!!

Nu har jag vart ute o gjort min runda, tog 1,10h idag, hoppas det blir en runda ikväll oxå..:)

goda nyheter

invägning har skett idag och jag landade på 97,6 fett nice folket :)

seg

sidan verkar ju helt fukked blev lite knas på länken till rocktjejerna men hoppas den uppdaterars snart :)

God morgon!

Jaha då ska jag försöka sammanfatta mina senaste dagar :)
Jag har jobbat, så nu var de klart :)
Skämtosido!
Jag börjar med igår.

Månadag: Jag och Emma var runt o kollade prylar till mitt kök, Hittade köksbordlampa, spisfläckt och eventuellt en micro, någon motion blev det dessvärre inte fter som jag var så himla trött och mitt skoskav är värre än någonsin, nu ska jag minsann börja använda plåster, no pain no gain funkar inte längre :) det är lixom inga blåsor längre utan nu är det ett stort jack rakt in i hälen som gör fruktansvärt ont.

Söndag: Bakis som tusan, gick till jobbet 1,2mil och på morgonen som igentligen tillhör Måndag så åkte jag med Armin till Marieberg och gick där i från 45 minuter på morgonen, det var skönt som fan men jag blev pissnödig och var tvungen att kissa bakom en lastbil ibland hyreshusen haha.

Lördag: Gick till jobbet återigen det är förbannat skönt, festade på kvällen, inte bra för Viktminskning men man måste ju ha lite skoj oxå haha.


Fredag: Cyklade, asså fredag och lördag när jag gick och cyklade till jobbet var det fruktansvärt varmt..började gå ungefär kl 12 och då bränner solen mycket kan jag lova :)

Torsdag-Onsdag: Förmiddagsskift det är inge skoj det var ute och gick på eftermiddagarna, 1 dag med Anna och 1 dag själv rundor på runt 1.30h i olika tempo :)

Idag ska jag nog handla en ny mobiltelefon, jag behöver verkligen en MP3 spelare, och funderar på att mobilblogga lite så det får bli en mp3-mobil helt enkelt ..hur bra är inte det :) ni som vill ha mitt nr till den får helt enkelt höra av er antingen här eller på MSN

Nej nu ska jag göra mig iordning och dra hemifrån.

Får passa på att hälsa Hansonsiters välkomna, kul med nytt folk och er blog verkar ju helt hysterisk, ska bli skoj att följa :) ni verkar ju iofs vara inne mer på 80 tals rock men här är en svängig partyrocklåt håll till goda denna är för ER
Black betty - ram jam


uppdatera!

Det kommer en ordentlig uppgrade på denna sidan i morgon för jag har minsan inte haft tid åt att blogga på sistone ..puss o kram alla i alla fall :)

Turning the page!

Idag ska jag för första gången gå till och hem från jobbet..lär inte komma hem förens efter 24 :)

Har varit o fikat idag med en kompis och kollat in elen..det blir nog en hel del jobb men det ska nog gå..han får ta lite när han känner för det, köket äter inte havre där den står direkt :)

Så nu ska jag ut o vandra så jag hinner fram till jobbet och duscha o allt vad det innebär att gå 1,35h i denna värmen :)

Kiss, all!

/Roger

Cyklat!

Idag cyklade jag till och i från jobbet, det tar mellan 25-30 minuter hur gött som helst faktiskt!!
Imon kommer 1 kompis o ska kolla på elen i köket, vi får c vad han säger men intressant ska det bli iaf.

Kom även i luven med en "kompis" idag och det var inte kul,det var dessutom per sms, om du läser detta så ber jag så hemskt mycket om ursäkt, du vet hur jag är tyvärr!!

Nu ska jag sova o ställa kl på 08 så jag hinner städa lite innan det är dags att träffa kompisen imon.

På återseende !!

Varför!

Försvinner inte mina mardrömmar ?
Vaknar allt som oftast upp med sån skit.

Idag steg jag upp kl 08:00 men somnade igen 09:30 till 10:30 för att sen käka en Grekisk sallad det var fint som tusan.
Tanken var dock att jag skulle ut o gå en runda men jag kände inte för det riktigt..blir cykeln till jobbet idag så får man iaf lite motion....måste skaffa en MP3-spelare..detta funkar fasen inte. Jag har ju verkligen kommit igång med motionen men det tar emot att bara ut o gå, visst det funkar på morgonen när man hör en massa djur, det är underbart mysigt :)
Frågan är om man ska dränera sin ekonomi genom att köpa en MP3 för att man ska må bättre och finna mer glädje i att ut o gå..problemet är att jag är så in i helvete kräsen vad gäller ljud, orkar lixom inte med sunkigt ljud, får bara huvudvärk av skiten :(

Det enda possitiva för tillfället vad gäller Sandras och mitt "vad" är att hon är på Sweden RockFestival och festar och äter gott och jag har chansen att ta igen lite förlorad mark!!!
Å andra sidan så vägde jag 107 nästan som mest och detta är för ungefär ett år sedan och nu sist jag vägde mig stod vågen på 100,1 men då hade jag ätit gott och druckit våldsamma mängder sprit o öl i 2-3 dar haha man måste fasen busa lite oxå...eller hur ?

Så vad säger ni ska jag köpa MP3 spelare?
Ska man inte kunna busa lite oxå, utan bara tänka på motion? Inte för att man mår dåligt av det!!
Bromsar måste jag beställa på Måndag och jag vet inte vad de kommer hamna på, i värsta fall får jag väl nöja mig med nya bromsklossar!!
I vilket fall så handlar det om mellan 4-6000:- allt som allt!!

Over and out...in to the sun :)

PS: Glömde säga att nästa invägning kommer ske på Onsdag eftersom jag vill ge Sandra chansen att återhämta sig efter SRF..Snällt va :) DS

Då va det gjort :)

Nu har jag vart ute o gått i mycket rask takt i 75 minuter, det var riktigt nice..känner mig duktig. Man kanske rent av har kommit igång nu, dock är det jäkla enkelt att ut o gå nu när det så skönt väder, vi får c hur det bli när det regnar ....aja då får man väl hitta på något annat :)

Mina bromsar på bilen är kass...hur skoj är det då? 3-4000:- för man vill ju inte ha orginal eftersom de "fadear" så himla lätt vid starka inbromsningar och så som jag kör så blir det en hel del av den varan :) Men den stora anledningen till att det blir så dyrt är att jag tänkte byta bromsskivor oxå...det är ju skoj med hålborrat o slitsat...eller det ser coolt ut iaf haha
Bye bye mp3 spelare :(

Kommer sen igen nu ska jag in i duschen....

/Ragge

Tungt

Idag känner jag inte någon motivation att motionera men likväl så ska jag ut o gå..men jag bara måste..hoppas jag kan tvinga mig själv flera gånger..återkommer senare...Kram

Simma idag!

Tänkte faktiskt göra det om jag mot förmodan orkar det..Är mer eller mindra helt slut idag efter jobbet...När jag är hos kenta o camilla stiger jag oftast upp runt 05:00 och det funkar hur bra som helst, men när man ska jobba är det en helt annan sak :=)

Idag hade vi "löneförhandling" på jobbet, jag blev faktiskt nöjd för första gången på flera år och det känns väldigt tillfredställande, så snackade vi om ditten o datten, faktum är att detta samtalet gav mer än vad vårt utvecklingssamtal gav ...iaf för mig.

Jag Tommy och John har precis varit o fikat, den där John är en jäkla rolig filur :) första gången han var med men inte sista hoppas jag....jag fikar ju allt som oftast...en riktig kaffekärring har man blivit :)

Igår låg jag och tänkte jag skulle  till jobbet, ställde således kl på 03:50...haha vem fan tror jag att jag ska lura...Ja inte min kropp iaf....Den vaknade runt 2 eller nått och ställde självklart om kl till 05:30 så jag precis hinner bortsta tänderna o slabba av ansiktet sen iväg till jobbet haha men tanken var iaf god :)

Idag har jag inte motionerat ett skit..men det kommer det lovar jag :=)

Puss o kram alla som förtjänar det!!!

Sanningen i vitögat :(

Idag ska jag tala om några sanningar tänkte jag :)
Vi börjar med igår, ställde mig på vågen och har åter igen klivit in i 100kg klubben närmare bestämt 101,7.
På grund av detta så blev jag besviken och lite ledsen på mig själv för jag har endast mig själv att skylla!!!
Roligare var det imorse när jag åter igen klev upp på vågen..100,1, båda invägningarna skedde endast i kallingar och direkt på morgonen...kanske kliver jag ur 100kg redan idag...vi får c.
Vad har jag då gjort sedan 101,7kg? Jo, igår gick jag ut i 1h30m (högt tempo) direkt på morgonen i ren panik (nästan), efter kvällsmaten var jag o Kenta ute och gick 6-7km i normal takt, så igår hade jag en bra förbränning hela dagen, och det är ju skitabra :)
Idag gick jag återigen samma sträcka på1½h, tog idag endast 1h25m och det var riktigt högt tempo, är helt genomsvett faktiskt!! Tänkte försöka motionera mer idag för att bibehålla en hög ämnesomsättning och fett förbränning, hur det blir med den saken det står skrivet i stjärnorna men jag hoppas och vill iaf...är det inte tanken som räknas  :)

Om en stund ska jag och Camilla iväg och kolla på tapeter, vi får c va det blir..en fond och en vit allternativt vit-silver, silver-vit, dessutom har jag bestämt mig att det blir svart kakel i köket..det kommer bli sjukt jäkla snyggt :)

På återseende gott folk!!

Godmorgon gott folk!

Nu har jag levt loppan några dagar och det har gjort sitt på min vikt så nu ska jag ut o gå så min ämnesomsättning och förbränning kommer igång ordentligt...nu blir det hårdkörning några dar..

Annars så ska jag åka runt lite o kolla på tapeter till mitt kök..det ska bli skoj och det ska bli fint som fasen ..det vet ni.

/Roger

Dags igen då

Var ett tag sen sistens :)
Hoppas allt är bra med er, själv har jag några helt underbara dagar, ledigt och med sol...blir lixom inte mycket bättre än så :)
Igår var jag på fest med folk som är helt sjukt roliga och jag skratta så mycket att jag har ont i magen nästan :)
Idag skrattar jag inte riktigt lika mycket haha lite trött o dåsig är man ju men jag har sovit halva eftermiddagen och satt i mig en massa smörgåstårta både i går och i dag ..hur mumma som helst..mer sånt...eller var fan jag bantar ju ...Typiskt!

Ska försöka gå en runda idag efter grillningen om man inte är för jäkla stinn i buken haha..

Pöss alla goa !!

RSS 2.0